na tył szukaj jakiejs 9 cali ; )
Miało być samobójstwo wyszedł cyrk
Zwiń
X
-
Miało być samobójstwo wyszedł cyrk
Płk. Przybył wczoraj jak wszyscy wiedzą postanowił zrobić show.
Jak podał PAP płk. postanowił oddać strzał samobójczy stojąc w otwartym oknie, ponieważ obawiał się rykoszetu.
Tu się nasuwa pytanie: dlaczego przyszły samobójca obawia się rykoszetu w pustym pomieszczeniu? To jasne, rykoszet może zabić.
Poza tym: jak na skutek ruszenia za klamkę mogła ręka drgnąć o jakieś kilkadziesiąt stopni że ze zwyczajowego kierunku strzału w usta (kierunek pionowy w górę) pistolet wystrzelił w policzek?
-
-
Nie mówię że to pikuś. Sam bym sobie nie strzeliłZamieszczone przez parasiteDla mnie nawet strzał w policzek jest hardcorem więc nie wypowiadałbym się z taką pewnością.
W zeszłym roku już był taki jeden co połknął proszki i rozesłał smsy do faktu czy gdzieś. Diablo w niego wstąpił czy jak??
Komentarz
-
-
Moje subiektywne odczucie - facet jest lekko crazy z wybujałą wyobraźnią. Teraz, gdy sam sobie namieszał (na pewno w życiu zawodowym), próbuje zbić kapitał na tym, co zrobił. Generalnie - choć może się mylę, gdyż nie znam życia i doświadczeń faceta - potępiam jego zachowanie, zwłaszcza po próbie samobójczej (wywiady, niepotwierdzone opowieści "z zielonego lasu" o zamachach na jego życie i mienie itp.).Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Przypuszczam, że akurat w tym przypadku to bardziej obawiał się, że rykoszet może zabić lub zranić kogoś innego np. stojącego za drzwiami, nie mniej jednak ta próba samobójcza wydaje się dość dziwna.Zamieszczone przez kazik4x4Tu się nasuwa pytanie: dlaczego przyszły samobójca obawia się rykoszetu w pustym pomieszczeniu? To jasne, rykoszet może zabić.
Komentarz
-
-
Dziwny facet! Może jednak w ostatniej chwili coś go oświeciło? Nie mniej, wojskowy, obcykany z bronią i taka plama! Kąt broni musiał zmienić o 90 stopni!!!!2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Komentarz
-
-
Nie doszukując się teorii spiskowych na siłę dziwna wydaje mi się ta historia z rykoszetem, bo kto w takiej chwili myśli o innych? Czy ci co skaczą z dachu (lub pakują się pod pociąg) ubierają się w gruby worek by nie ochlapać okolicy, wybierają miejsce by spadając nie uszkodzić kogoś albo nie trafić w czyjeś auto? Czy jak ktoś się tnie żyletkami to uważa by nie pochlapać łazienki i chowa żyletki by się nikt nie skaleczył?Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/
Komentarz
-
-
Zdziwiłbyś się. Podobnie jak niektórzy w ogóle rezygnują (czasem w ostatniej chwili) z popełnienia samobójstwa, z myślą np. o bliskich, którym mogliby zniszczyć tym życie, tak inni mogą jednak myśleć również o osobach postronnych, którzy w niczym im nie zawinili. Nie będę pisał, skąd taka moja opinia, bo niestety znam z bliska pewien przypadek tego typu, ale napiszę tylko, że o ile z grubym workiem to przesada, to przykład z trafieniem w czyjeś auto wcale nie jest taki zupełnie bez sensu...Zamieszczone przez SkfarekNie doszukując się teorii spiskowych na siłę dziwna wydaje mi się ta historia z rykoszetem, bo kto w takiej chwili myśli o innych? Czy ci co skaczą z dachu (lub pakują się pod pociąg) ubierają się w gruby worek by nie ochlapać okolicy, wybierają miejsce by spadając nie uszkodzić kogoś albo nie trafić w czyjeś auto? Czy jak ktoś się tnie żyletkami to uważa by nie pochlapać łazienki i chowa żyletki by się nikt nie skaleczył?
No i średnio chce mi się wierzyć, że ktoś, chcąc zrobić wokół siebie cyrk, wkłada sobie lufę pistoletu do ust, żeby przestrzelić sobie policzek, nie bojąc się, że ręka mu drgnie i trafi np. w tętnicę, czy rdzeń kręgowy. Można spekulować, czy planował to wcześniej, czy to był impuls, ale symulować w taki sposób próbę samobójczą mógłby chyba tylko ktoś bardzo nierozsądny - delikatnie mówiąc.:
: Beżowa Turbokrowa MORE Power :twisted:
:
: Było 177KM/264Nm powered by Skoda Auto
: Jest 218KM/309Nm powered by Rogalotti
:
Komentarz
-
-
czto, jakie 90st :idea: :?:
równie dobrze może być to 30st albo i mniej
celujesz bardziej w podniebienie i wystarczy lekko przechylić i już leci w policzek, który mały nie jest przecież
Eidos71, o tych zamachach to już wcześniej coś tam mówiono
i ja się nie zdziwię, jak chłop chciał coś wypuścić na światło dzienne i w sumie żeby był jakiś efekt tego, no to trzeba było ostro zadziałać, a jedyna skuteczna rzecz to właśnie to co zrobił
chodzi pewnie o miliony, polityków i mafię
teraz pytanie czy specjalnie, czy rzeczywiście miał zamiar sobie strzelić i nie wyszło
patrząc na końcówkę wywiadu to nie wyglądało na zaplanowane :|
Komentarz
-
-
Taaaa, dostanie po "pińcet miljonów panie" za każdy procent utraty zdrowia...Zamieszczone przez endryubardzo dobra emeryturka + procenciki za utratę zdrowia (psychicznego głównie) :idea:
Z prokuratury zostanie zwolniony dyscyplinarnie za zwołanie bez zgody przełożonych konferencji prasowej i ujawnienie na niej szczegółów toczących się śledztw. W przypadku zwolnienia dyscyplinarnego prokuratorskie przywileje emerytalne traci się bezpowrotnie.
A co do procencików za utratę zdrowia to ani prywatny ubezpieczyciel ani ustawa emerytalno-rentowa nie przewiduje rent, odszkodowań, zadośćuczynień dla sprawców samookaleczeń i niedoszłych samobójców.
Komentarz
-
-
Może część z nas dożyje czasów gdy dużo niejawnych faktów zostanie odtajniona...za jakieś 50lat :wink:Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Raczej wątpie, zważywszy na fakt, że w myśl nowych przepisów klauzule Tajne i Ściśle Tajne nie ulegają przedawnieniu, czyli tylko prezydent RP może dokonać deklasyfikacji.Zamieszczone przez kminkMoże część z nas dożyje czasów gdy dużo niejawnych faktów zostanie odtajniona...za jakieś 50lat :wink:
Tak, czy inaczej to co ma pozostać tajmnicą, nią pozostanie, wystarczy spojrzeć na Rosję.O serce dba DobryGrześWawa
TDI powered by MR-MOTORS
Komentarz
-
. Co człowiekowi przyjdzie do głowy nigdy nie wiadomo.

Komentarz